De Beste Macbook
Haal de beste batterijduur uit je Macbook

Haal de beste batterijduur uit je Macbook

Geplaatst door 11-07-2022 18:34 door Sophie Jacobiatus

Ben je op zoek naar manieren om een zo lang mogelijke batterijduur uit je Macbook te halen? Zo ja, dan zijn er verschillende manieren om je instellingen en gewoonten te optimaliseren die kunnen leiden tot een langere levensduur van de batterij van je Macbook.

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je je batterij schoon en vrij van vuil, viezigheid en puin houdt. Een batterij die schoon wordt gehouden zal optimaal kunnen presteren, dus gebruik een vochtige doek om voorzichtig stof weg te vegen. Bewaar je Macbook niet bij extreme temperaturen als je hem niet gebruikt. En zorg ervoor dat je je laptop niet voor langere tijd aangesloten laat op het lichtnet en vermijd dat hij continu aangesloten blijft als hij niet in gebruik is.

Na afloop moet je ervoor zorgen dat je besturingssysteem en programma's regelmatig worden bijgewerkt. Verouderde besturingssystemen en toepassingen kunnen computercrashes of trage prestaties veroorzaken, waardoor de batterij minder lang meegaat. Als je meerdere toepassingen tegelijk gebruikt, sluit dan de toepassingen die niet worden gebruikt om de batterij te sparen.

Je moet ook je helderheidsinstellingen verlagen